Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Ze bra samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på post@zebra om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, IP-adresse, e-postadresse, tlfnummer osv.

Formålet med behandling av personopplysninger

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller jobbsøker. Vi trenger disse opplysningene for å kontakte deg, identifisere ditt behov eller vurdere deg som jobbsøker.

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvordan vi samler inn personopplysninger

Vi samler inn opplysninger som navn, tlfnummer og e-post gjennom skjema på nettsiden. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg. Opplysningene blir lagret i publiseringsverktøyet (nettsiden) og i vårt CRM (program for kunderelasjonshåndtering).

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på zebra.no. Cookies er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. De fleste nettlesere, som for eksempel safari, chrome eller firefox, har en automatisk aksept av cookies. Dette innebærer at du må endre innstillingene i nettleseren dersom du ikke ønsker at tekstfilene skal lagres på din enhet (telefon, datamaskin eller nettbrett). Dette kan imidlertid innebære at nettstedet ikke fungerer optimalt.

 

Ze bra benytter seg ikke av noen cookies som kan identifisere deg som enkeltperson. Med mindre man har registret seg ved et skjema.

 

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å analysere besøksdata på zebra.no. Denne informasjonen blir lagret på Googles servere i USA og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. For å verne om våre besøkendes personvern har vi anonymisert IP-adressen til våre besøkende. Dette er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.

 

zebra.no kan inneholde lenker til eksterne nettsider som ikke er omfattet av denne erklæringen om personvern.

 

Hvem som har tilgang til dataene

Det er kun vi i Ze bra som har tilgang til personopplysningene, samt vårt digitalbyrå Dikom som har laget nettsiden. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter. Nødvendig informasjon vil bli gitt eventuelle samarbeidspartnere ved behov.

Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Ser vi at vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold. Vi beholder nødvendige opplysninger for regnskap og historiske grunner.

For jobbsøkere vil vi beholde dine opplysninger i 2 år etter innsendelse.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.

Har du spørsmål?

Ring oss på 69 24 06 50

eller e-post: post@zebra.no